Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، شش‌عنوان دیگر از مجموعه کتاب‌های «ریاضی با موشی» نوشته اِلِنور مِی و دیگر نویسندگان کودک، به‌تازگی با ترجمه محبوبه نجف‌خانی توسط نشر افق منتشر و راهی بازار نشر شده‌اند. این‌مجموعه در قالب عناوین «کتاب‌های فندق» چاپ شده که آثار کودک و نوجوان نشر افق را در بر می‌گیرد. مخاطبان اصلی مجموعه پیش رو، کودکان گروه سنی ب هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجموعه «ریاضی با موشی» برای استفاده کودکانی نوشته شده که با ریاضی و مساله‌هایش مشکل دارند. هرجلد این مجموعه، برداشت تازه‌ای از مفاهیم ریاضی پایه ارائه می‌دهد. شخصیت‌های اصلی کتاب «ریاضی با موشی» دو موش کوچولو به اسم‌های آلبرت و واندو هستند که در دیوار خانه آدم‌ها زندگی می‌کنند. دست‌اندرکاران چاپ این مجموعه هدف از تهیه آن را جلب توجه کودکان به داستان و ریاضی و همچنین به کار انداختن تخیل آن‌ها عنوان کرده‌اند. تصویرگری کتاب‌های مجموعه مورد نظر هم توسط دِبورا مِلمون انجام شده است.

آلبرت و واندا خواهرش، دو موش نترس و وروجک هستند که در حالی که تخیل بچه‌ها را در داستان به کار می‌اندازند، در چنگ گربه ترسناک قصه هم فرار می‌کنند.

پیش از این در خردادماه سال ۹۸، شش‌جلد اول این‌مجموعه با عناوین «شهربازی پرماجرا»، «گم‌شدن در موزه»، «موش‌های اسکیت‌باز»، «آب‌بازی در ساحل»، «اولین‌روز مدرسه» و «موش بیشتر، خانه شادتر» چاپ شده‌اند. حالا عناوین هفتم تا دوازدهم «ریاضی با موشی» به چاپ رسیده‌اند.

هفتمین کتاب مجموعه پیش‌رو، «آلبرت جمع می‌بندد» است که در آن واندا یک کتاب جدید و جذاب از کتابخانه امانت گرفته و به خانه آورده است. آلبرت حاضر است همه‌چیزش را از اسباب‌بازی گرفته تا کرم‌های خاکی‌اش بدهد تا وندا را کنار زده و خودش، اولْ آن کتاب را بخواند. اما نکته این‌جاست که آیا واندا قبول می‌کند یا نه.

کتاب هشتم «ریاضی با موشی»، «تولدت مبارک آلبرت!» نوشته لوری هسکینز هوران است که در آن روز تولد آلبرت رسیده و حسابی ذوق و شوق دارد. چون قرار است یک‌عالمه بادکنک باد کنند و دوست‌هایش به خانه‌شان بیایند و کیک بخورند و کلی هدیه بگیرد. اما نکته این‌داستان هم در این‌ است که آیا آلبرت چیزی را آرزو کرده یا نه؟

نهمین‌جلد مجموعه پیش‌رو، «آلبرت به اردو می‌رود» است. این‌بار قرار است گروه پیشاهنگ‌های پیشتاز به اردو برود. این‌گروه ۱۰ موش کوچولو دارد که منتظرند و لحظه‌شماری می‌کنند تا زودتر راه بیافتند و به اردو بروند. آلبرت هم که یکی از آن‌هاست می‌خواهد حلزون خانگی‌اش را با خود بیاورد. موش‌های پیشاهنگ هم که صبرشان تمام شده، فریاد می‌زنند: «آلبرت کجاست؟»

«مهمانی عصرانه آلبرت» نوشته دافنه اسکینز دهمین‌کتاب «ریاضی با موشی» است که در شروع آن، آلبرت حسابی حواسش را جمع کرده که تا نکند یک‌وقت واندا بیشتر از او چیزی به دست بیاورد. به خاطر همین حساب و کتاب همه‌چیز را نگه می‌دارد. اما آیا این‌رفتارش درست و عادلانه است؟ و آیا همیشه یک بهتر است صفر است؟ ظاهرا آلبرت نمی‌داند گاهی ارزش صفر از یک بیشتر است!

کتاب یازدهم از مجموعه موردنظر، «دوازده قدم آلبرت» به قلم جنیفر داسلینگ است که در آن آلبرت توی حیاط آدم‌ها، یک‌چیز قشنگ و محشر پیدا کرده و آن‌چیز، یک‌لنگه کفش کهنه است. این‌لنگه کفش جان‌می‌دهد برای باشگاه‌شدن تا موش‌ها بروند داخلش و بازی کنند. اما نکته این‌داستان این است که آلبرت و واندا چه‌طور لنگه‌کفش را در اتاق بازی خود جا دهند؟

دوازدهمین‌کتاب هم «آلبرت سرش شلوغ می‌شود» است که توسط لورا دریسکول نوشته شده و قصه‌اش از این‌قرار است که آدم‌ها با گربه‌شان به سفر رفته‌اند و موش‌ها تصمیم می‌گیرند به اتاق بازی آن‌ها بروند. در حین بازی در اتاق آدم‌ها، آلبرت یکی از جااسباب‌بازی‌ها را می‌اندازد و ریخت‌وپاش بدی در اتاق به راه می‌افتد. حالا سوال این‌ است که آلبرت چه‌طور می‌تواند پیش از برگشتن آدم‌ها به خانه، اسباب‌بازی‌هایشان را دسته‌بندی کند و آن‌ها را سر جای خودشان بگذارد؟

کتاب‌های این‌مجموعه با ۳۲ صفحه رنگی مصور، شمارگان ۲ هزار نسخه و قیمت ۲۰ هزار تومان منتشر شده‌اند.

کد خبر 5286200 صادق وفایی

منبع: مهر

کلیدواژه: ادبیات کودک و نوجوان نشر افق محبوبه نجف خانی ترجمه علم ریاضی کودکان تربیت کودکان محرم 1400 حسینیه مهر امام حسین ع عاشورا امام سجاد ع معرفی کتاب انتشارات کتاب نیستان درگذشت چهره ها بنی امیه تاریخ اسلام کتاب ادبیات داستانی انتشارات معین رمان ایرانی آدم ها موش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۷۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محققان حوزه ریاضی تا سقف ۱.۵ میلیارد تومان حمایت می‌شوند

مدیر پژوهش، نظارت و ارزیابی بنیاد علم ایران از اجرای برنامه بدیع الظهور از سوی این بنیاد خبر داد و گفت: در این برنامه حرکت در مرز ریاضی را شروع کردیم و تا سقف ۱.۵ میلیارد تومان از ریاضیدانان و محققان حوزه ریاضی حمایت خواهد شد. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، مالک نادری عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم بزرگداشت روز استاد، گفت: معمولاً در کشورهای دنیا گرنت‌هایی وجود دارد که از حوزه‌های علم و بنیادهای علمی حمایت می‌کند و به نوعی ریشه حرکت‌های فناوری را در جایگاه علم تقویت می‌کند.

نادری با اشاره به بنیادهای علم موجود در دنیا افزود: در ایران نهادی از سال 83 به نام صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور تاسیس شد ولی نگرش بنیانگذاران این بنیاد از روز اول، تاسیس بنیاد علم بوده است.

مدیر پژوهش، نظارت و ارزیابی بنیاد علم ایران اظهار کرد: در سال گذشته با پیگیری‌های رئیس بنیاد علم و حمایت شورای عالی انقلاب فرهنگی، این نام صندوق به بنیاد علم ایران تبدیل شد.

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطر نشان کرد: بنیاد علم ایران در سال‌های گذشته حمایت‌هایی را از رساله‌های دکتری، محققان پسادکتری، طرح‌های پژوهشی، حمایت از کرسی‌ها و اعطای گرنت را داشته است.نادری یادآور شد: از ابتدای سال 1402 با توجه به حمایت‌هایی که معاونت علمی به عمل آورد و برنامه‌ریزی‌هایی که در بنیاد علم صورت گرفت، برنامه‌ای تحت عنوان برنامه هشتاد_بیست پیگیری کردیم. به این معنا که 20 درصد بودجه بنیاد برای 80 درصد طرح‌هایی که هر استاد علاقه‌مند به اجرا تحقیقات پایه و ابتدایی است، اختصاص داده شود.

حمایت 3.5 میلیاردی دانشگاه امیرکبیر از پایان‌نامه‌های صنعتی

به گفته وی بر اساس این طرح 80 درصد بودجه‌ها برای 20 درصد از تحقیقاتی که نیاز به بودجه بیشتری دارد، اختصاص یابد تا حرکت علمی قوی را ایجاد کند.

مدیر پژوهش، نظارت و ارزیابی بنیاد علم ایران ارتقا سطح حمایت‌ها را از دیگر تحولات این بنیاد ذکر کرد و گفت: در حوزه رساله‌های دکتری نیز اعلام شده است که اگر دانشجویان از پروپوزال‌های خود تا سال 1400 دفاع کرده باشند می‌توانند نسبت به دریافت حمایت‌ها اقدام کنند. ما مشکل اعتبارات نداریم ولی علاقه‌مند به دریافت طرح‌ها هستیم.

نادری اضافه کرد: در حال حاضر حدود 135 میلیون تومان از هر رساله دکتری حمایت می‌شود که بخشی از آن به استاد راهنما پرداخت می‌شود.

به گفته وی در حال حاضر به محققان پسادکتری به میزان 80 درصد حقوق استادیار پایه 1 که مبلغ 200 میلیون تومان می‌شود، پرداخت خواهد شد ضمن آنکه 90 میلیون تومان گرنت برای مواد اولیه و ازمایشگاه‌ها و غیره اعطا می‌شود.

مدیر پژوهش، نظارت و ارزیابی بنیاد علم ایران یادآور شد: برای طرح‌های پژوهشی تا سقف 250 میلیون تومان پرداخت می‌شود و اگر همکاری خارجی در این طرح‌ها حضور داشته باشند، 100 میلیون تومان دیگر نیز اعطا خواهد شد.

وی با اشاره به قابلیت‌های بین‌المللی بنیاد علم ایران گفت: بنیاد علم چین با طرح راه ابریشم یکی از این زمینه‌های همکاری بین‌المللی است که مبالغ خوبی (1.5 تا 2 میلیاردتومان) از طرح‌ها حمایت می کند.

نادری خاطرنشان کرد: همچنین با همکاری بنیاد علم روسیه دو فراخوان منتشر کردیم و یک فراخوان دیگر نیز در دستور کار داریم و طی آن تا حدود 2 میلیارد تومان از طرح‌ها حمایت می‌شود ضمن آنکه برنامه همکاری با بنیاد علم ازبکستان را نیز اجرا شده و فراخوان مشترک منتشر شده همچنان در حال پذیرش طرح‌های تحقیقاتی است.

به گفته وی در برنامه همکاری با بنیاد علم ازبکستان تا 2 میلیارد تومان از طرح‌ها حمایت می‌شود.

نادری ادامه داد: از یک سال قبل همکاری با ستادهای معاونت علمی را آغاز کردیم، بر اساس تقسیم کاری که در معاونت علمی صورت گرفته به این صورت است که بر طبق آن حمایت از تحقیقات بنیادی و پایه تا TRL های 4 تا 5 به بنیاد علم ایران واگذار شده است.

وی افزود: ستادهای معاونت علمی که می‌خواهند طرح‌های در TRL های 4 تا 5 اجرایی کنند از طریق بنیاد علم اقدام می‌کنند. از این رو فراخوان‌هایی را با ستاد علوم زیستی، نانو، علوم شناختی و هوش مصنوعی را منتشر کردیم و سقف حمایت‌های ما تا سقف یک میلیارد تومان است.

نادری اعطای گرنت را از دیگر زمینه‌های حمایتی بنیاد علم ایران نام برد و اظهار کرد: این گرنت‌ها دارای انواع مختلفی است از جمله گرنت آغاز است و بر اساس آن اگر دانشگاهی از 50 دانشگاه اول دنیا، هیات علمی جوانی را استخدام کنند، به مدت 2 سال و هر سال به مبلغ 420 میلیون تومان پرداخت می‌شود تا استاد بتواند زیر ساخت آزمایشگاهی برای خود فراهم کند.

عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر از گرنت استقرار به عنوان یکی دیگر از حمایت های این بنیاد یاد کرد و گفت: دانشگاهی که اقدام به استخدام فارغ التحصیلان زیر 100 دانشگاه برتر دنیا کنند مبالغ قابل توجهی را برای دو سال پرداخت خواهیم کرد.

مدیر پژوهش، نظارت و ارزیابی بنیاد علم ایران با بیان اینکه کارهای دیگری را در دستور کار داریم یکی از آنها را حرکت در مرزهای دانش جهانی دانست و گفت: افرای که مقاله آنها در ژورنال‌های معتبری چون نیچر و Science و 50 مجله برتر دیگر منتشر شود بین 1.5 تا 2 میلیارد تومان حمایت می‌شود.در سال گذشته 6 نفر موفق به دریافت این گرنت شدند.

وی با اشاره به اجرای برنامه بدیع الظهور افزود: در این برنامه تا سقف 3 میلیارد تومان برای کسانی که فناوری‌هایی که در دنیا اجرایی نشده است را تا TRL 5 توسعه دهند، پرداخت می‌شود. به گفته وی تاکنون 15 طرح در قالب طرح بدیع الظهور حمایت شده است.

نادری با بیان اینکه اجرای برنامه حرکت در مرز ریاضی را شروع کردیم گفت: این برنامه تا 15 خرداد جاری باز است و تا سقف 1.5 میلیارد تومان از ریاضیدانان و محققان حوزه ریاضی حمایت خواهد شد.نادری گفت؛ برنامه خوشه‌های ما برنامه ای است که افراد به صورت تیمی برنامه ملی را دنبال و نیاز مرز دانش را برای کشور برطرف کنند تا سقف 4.5 میلیارد تومان حمایت می شوند.

وی با اشاره به حمایت از کرسی‌های علمی گفت: در هر کشوری بالاترین رده علمی، حمایت از کرسی‌ها است که به اساتید نامدار تعلق می گیرد. هر استاد شناخته شده‌ای که یک بسته پژوهشی 5 ساله را اجرایی کند می تواند نسبت به دریافت کرسی اقدام کند و سقف حمایت ها برای 3 تا 5 سال بین 4.5 تا 6 میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

پایان پیام/

دیگر خبرها

  • ◄ انتشار یک کتاب جدید درباره قوانین و مقررات حمل و نقل و ترافیک
  • کتاب جدید بهمن پگاه راد رونمایی می شود
  • کتاب جدید بهناز ضرابی زاده با نام «پری خانه ما» رونمایی می‌شود
  • تازه ترین کتاب اسماعیل امینی درباره مردم کوچه و بازار است
  • این گنجینه را در نمایشگاه کتاب از دست ندهید
  • عرضه ۶ عنوان کتاب جدید درباره حاج قاسم سلیمانی در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران
  • باغ کتاب میزبان جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی شد
  • تکنیک و مهارت‌های آلبرت گودمونسون بازیکن ایسلندی جنوا / فیلم
  • (تصویر) تصویر متفاوت از پوشش زنان در کنکور ۵۰ سال قبل
  • محققان حوزه ریاضی تا سقف ۱.۵ میلیارد تومان حمایت می‌شوند